Уважаеми приятели, клиенти и партньори,

За нас е удоволствие да ви представим СД”МЕДИЧИ-Тодорови сие” – гр.Ямбол - производител на облекла и аксесоари със собствена марка за лов, риболов, спорт, а както и униформи и специализирани за армията, и служебни облекла за охранителни фирми.
Светът днес се развива толкова бързо, че докато някой каже “това не може да бъде направено”, обикновено бива прекъснат от друг, който вече го прави.

Днес ние сме тук и ви даваме уникалната възможност да купите и ползвате нашите облекла, които са не само функционални и удобни, но и естетично оформени,  съобразени с вашите изисквания и съвременните тенденциите на модата в бранша.

Формулата ни за успех е : “Трудното правим веднага, невъзможното ни отнема малко повече време”

СД “МЕДИЧИ – Тодорови сие”е създадена през 1990г. и е една от първите в Република България, която продължава  дългогодишни традиции и същевременно предлага нови интересни и разнообразни стоки.

Дружеството се  притежава собствена производствена база, моделна база, магазини за ловни и риболовни облекла и стоки.

В името на вашето удобство работят висококвалифицирани служители. В търсене на комфортна и елегантна линия в силуета  на облеклата ние събираме опит и ползваме събрания такъв, както и нови материали и технологии за подобряване качеството и функционалността на изделията ни.

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001 : 2008.

Основни клиенти на СД”МЕДИЧИ – ТОДОРОВИ СИЕ” са държавни и частни фирми в България,  както и партньори от Австрия, Германия, Франция,  и др.

До този момент колекциите на фирмата ни са представяни на международни специализирани изложения в Австрия, Италия, Турция, Сърбия и България.

Скъпи клиенти, предизвикателството към традционните модни ценности са в акцентите на облеклата ни. Еволюцията на мъжкият аксесоар е още една възможност за нов тип “еманципация”.

И така, добре дошли при нас и се надяваме да е задълго!